imitatie Breitling Bentley World Time Chronograph Mu Shang speciale editie – rolex replica horloge heren prijzen,goedkope horloges,imitatie rolex

imitatie Breitling Bentley World Time Chronograph Mu Shang speciale editie

Britse super-luxe automerk Bentley (Bentley) in 2013 Guangzhou International Motor Show Zhen Code gepresenteerd in “pruim, orchidee, bamboe, chrysant, pine”, vertegenwoordigd door vijf nieuwe Four Seasons Mu Shang Zhen Tibetaanse versie van het model, prijs de diepe Chinese cultuur. Bentley auto meer dan tien jaar als een belangrijke partner, top onafhankelijke Zwitserse horlogemerk Breitling (Breitling) ook zal introduceren in de wereld unieke Breitling Bentley World Time Chronograph Mu Shang Special Edition (Breitling for Bentley B04 GMT Mulsanne) , ontworpen voor Bentley Mu Shang Zhen Hua Four seasons modellen afgestemd op de horloge-industrie en de automotive sector bieden is een ander grensoverschrijdend beschikken over de wereld van het werk.

Breitling Bentley World Time Chronograph Mu Shang speciale editie

Moderne Britse mode, prachtige Zwitserse vakmanschap. Breitling en Bentley, aangezien de twee merken hun krachten gebundeld in 2002, meer dan een decennium van de samenwerking. Breitling niet aflatende streven naar precisie hoge prestaties met top dragen van ervaring, en blijven leren van Bentley’s legendarische en klassieke design elementen, de integratie van hun uitzonderlijke uurwerken en gepatenteerde technologie om een ​​reeks uitstekende uurwerken Pierre creëren. beste replica horloge Net als een levendige arts meesterwerk, combineert hoge prestaties met nobele eigenschappen in één van Breitling Bentley horloges (Breitling for Bentley) is ongetwijfeld de geest van zowel de ultieme samensmelting van pinnacle.

Bentley Mucha vier seizoenen Zhenhua-modellen

Zoals de onlangs geïntroduceerde vijf Zhen Mu is nog steeds in het bezit van een beperkte kring modellen, Four Seasons Zhen Hua Shang Bin Limu modellen met antieke gouden lichaam, slechts een beperkte verkoop Taiwan, Yao Shi buitengewone prestatie, tijdloze luxe auto model. Breitling exclusieve aangepaste Bentley World Time Chronograph Mu Shang speciale editie dezelfde wereldwijde gelimiteerde editie van 1, uniek, zeldzaam en uniek. In lijn met zijn unieke body design van de cirkel wijzerplaat en cirkel zijn ingericht met antiek gouden kleur, schitterende diamant uur markers bezaaid met zorgvuldig ontworpen door top juwelier, altijd wijzen op de ultieme luxe. 18K roodgouden kast met een unieke luxe krokodillen leren riem, gedistingeerde, gerenommeerde Chang Ran-pols, een echte polsbeweging waardig.

replica Breitling voor Bentley B04 GMT Mulsanne

De speciale editie van de Breitling Bentley World Time Chronograph is op maat gemaakt voor de topelite in China en beschikt over een buitengewoon systeem met dubbele tijdzone. Drager trek gewoon de kroon in uren voorwaartse of achterwaartse rotatie, de klok kan worden aangepast aan de belangrijkste lokale tijd, had geen invloed op de nauwkeurigheid minuten, de datum automatisch de synchronisatie voren of naar achteren te passen; Ondertussen bleef de tweede uurwijzer, geaccentueerd met een rode punt, het tijdstip van de dag van oorsprong aangeven in een 24-uursklok en gemakkelijk te onderscheiden van dag en nacht. Onder imitatie Bentley auto radiator grille holle kies, het slaan van een Breitling volgens de meest geavanceerde motor ontwerpen gemaakt 04 wetenschappelijke beweging, net als alle Breitling Bentley beweging, heeft een Zwitserse officiële observatorium gecertificeerd (COSC). Transparante saffier door de onderkant van de tafel, vervaardigd zwarte stalen wielen geplaatst Tuo duidelijk in een oogopslag, met nadruk op de dynamische esthetiek.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *