horloge goedkoop IWC ingenieurs high-performance staal automatisch horloge keramische versie – rolex replica horloge heren prijzen,goedkope horloges,imitatie rolex

horloge goedkoop IWC ingenieurs high-performance staal automatisch horloge keramische versie

Ingenieurs carbon staal automatisch horloge keramische high-performance versie, genaamd de kroon op het werk van de high-tech engineering, uitgerust met high-gloss carbon fiber geval en keramische bezel.horloge goedkoop IWC IWC zelfgemaakte 80110 type uurwerk met geïntegreerde dempingssysteem dat schokken en sterke trillingen snelle acceleratie en plotseling remmen kan weerstaan ​​gebracht volle voor het Speedway.

High-tech fiber case

Om de samenwerking met Mercedes AMG Petronas F1 team (AMG Petronas Formula One ™ Team) te vieren, introduceerde IWC IWC een koolstofvezel geval met een nieuw hoogtepunt dit nieuwste high-gloss keramische bezel technologie wapen: ingenieur high-performance staal automatisch horloge keramische versie. De horlogekast bevestigingsschroeven tot 5, waarbij de eendelige behuizing in overeenstemming met de principes en race tussen delen gemaakt: eerst geïmpregneerde epoxyhars vormmatrijs, en vervolgens gebakken bij hoge temperatuur en druk, de hars na uitharden behandeling .

Bovendien wordt de wijzerplaat van koolstofvezel, het vullen van de orthodoxe beweging F1 temperament en voegde een vlakke ondergrond een zeer rijke drie-dimensionale zin kijken. Hoewel koolstof BESTAND scratch iets mindere prestaties in vergelijking met staal, maar vijf keer lichter dan staal koolstof. IWC ontwerpers ook putten uit andere materialen van deze top-level motor sporttoepassingen inspiratie, zoals het gebruik van keramische bezel, schroefdop, kroon en kroon bescherming inrichting, het gebruik van titanium metaalproductie waswormschroef en onderkant van de tabel, en een rubberen band uit rubber bekleed behulp kalf.

Nylon band genaaid groen, groen denken aan het pakket gewijd regen bandranden. IWC IWC zelfgemaakte 80110 type uurwerk met geïntegreerde dempingssysteem dat schokken en sterke trillingen snelle acceleratie en plotseling remmen kan weerstaan ​​gebracht volle voor het Speedway. Bovendien is de vorm van het horloge oscillerende gewicht is ook geschikt voor de modellering motorzuiger nemen.

80000 verkeer series

Niet alleen 50000-type beweging serie met Pellaton kronkelende systeem, gebaseerd op 80.000 Caliber versa. Het was de horloge-technologie in te luiden een nieuw tijdperk. Voortdurende technische verbeteringen, of gebruik maken van nieuwe materialen, die sterk de levensduur van de beweging kan verbeteren. 85-type beweging van de verworvenheden van de legendarische supersterke horloge. De horloge IWC was een van de sterkste beweging geproduceerd in 2005, de fabriek van 80.110-type beweging, het kan de beste anti-slijtage en anti-shock bescherming te bieden, toekomstig onderhoud werk is ook erg handig, en de leesbaarheid en seismische geslacht waren blijft ook versterken.

IWC IWC zelfgemaakte 80111 intern verkeer stevig, esthetisch en assemblage in de IWC Vintage Collection van 3231,3233 en 5461 model horloge. Deze transparante Lan Baoshi horlogeglas werd gemonteerd onder de tafel, zodat de inwendige beweging is duidelijk zichtbaar.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *